19.3.03

Slavia - Teplice 3-1

Strahov

Ten stadion se snad v životě nenaplní. Chodí sem čím dál tím méně diváků. Na Teplice přišlo asi jen dva a půl tisíce. Franta s Karlem totiž asi nemohli.

Zápas
Jakmile nevedeme v desátý minutě 2-0, je to krize. Vytratí se lehkost, klukum se svážou nohy. Adauto nastoupil v základu, Hrdla taky, Vachy seděl na lavičce. Trápili se do 45. minuty kdy dal Adauto po krátkém sólu gól. Přestávka začala tedy dobře. Ale po ní se stalo to co je v posledních zápasech celkem zvykem, vzápětí soupeř srovnal. Branku jsem neviděl (naštěstí), protože jsem šel pro klobásu, kterou neměli (taky naštěstí). Vachy nastoupil do druhého poločasu, bylo vidět, že se snaží, ale že to dře. Naštěstí se odvděčil gólem, všechno odpuštěno, Štěpáne.

Ruda

Ruda Skácel je borec. Po krásném sólu od poloviny hřiště, kdy obešel i brankáře, zvýšil na 3-1. Paráda. Do síně slávy se mohl dostat i Carlos, ale práznou branku minul. Stát se to za stavu 1-1, byl to malér. Ale budiž.

SLAVIA !!!

4.3.03

Slavia - Příbram 3-1 ještě jednou

A ještě jednou diváci

Chodím na Strahov již několikátou sezónu, a myslel jsem si, že jsem již celkem otrlý. Za tu dobu jsem vystřídal několik sektorů nejen na hlavní tribuně. Zažil jsem kibicování důchodců, kterým bylo jasné už od první minuty že "hrajou na hovno" a že "ten rozhodčí je uplacenej od soupeře", zažil jsem i rvačky navzájem mezi slávistickejma rowdies. Ovšem můj včerejší zážitek je opět něco nového. První poločas byl v pohodě, ovšem na začátku druhého začalo pršet a to mělo za důsledek přesun diváků. Naneštěstí si vedle mě sedl chlap který smrděl, nejsem žádná slečinka, něco snesu, ale tohle byl fakt smrad na druhou, smrdělo mu z huby, když promluvil, a smrděl jako když šlápne do hovna a vůbec... Prostě hrůza. Nakonec jsem to nevydržel a musel si odsednout.

Ale co, stejně jsme první...

SLAVIA

3.3.03

Slavia - Příbram 3-1

Rychle na stadion

Tyhle pondělní zápasy jsou hrozný. Výkop je v 16.40 a to pro mě znamená vypadnout nejpozději ve čtyři z práce, uhánět jako blázen těch několik kilometrů, najít dobrý místo k zaparkování a klusem na tribunu. Dneska jsem se ani nepokoušel koupit před vchodem klobásu, stejně tam nebyl ani stánek.

Diváci

Vypadá to tak, že na Strahov chodí stále méně lidí. Dneska nás tam bylo asi 2000. Hrůza. Jeden aby se bál nahlas promluvit, takový je tam komorní prostředí. Mám dojem, že i kdyby byl vstup zadarmo, tak se nás tam nesejde o moc víc. Ale nemyslím, že by to bylo jen vinou fanoušků.

Jak to,sakra, hrajete?

Opět jsem si vychutnal infarktový zápas. Kluci to rozjeli dobře a asi po pěti minutách měli několik šancí, jenže... Jenže pak jim někdo svázal nohy. Vachy nedal jedinou pořádnou přihrávku a Ríša zrovna tak, navíc zahodil šance, šel sám na brankáře a nedal! Naštěstí za ním stál Ruda a s jistotou zavěsil. Nestačil jsem ani dokřičet góóóól a koukal jsem jak puk, Černý, brankář, který snad v životě nevyběhl za malý vápno si zničeho nic udělal výlet, upadl přes spoluhráče a bylo 1-1. Málem jsem dostal infarkt.
V poločase vystřídal Beránek Lukiho a Vachyho , přišli Kuka Spalovač Šancí, on fakt zase nastřelil tyč! a mladý slovák Krajčo. Ten byl pro mě příjemným překvapením zápasu, naneštěstí ho po třiceti minutách zranili! Závěr byl fakt nervák, rudochovi Sigimu neuznali gól pro ofsajd, a naštěstí z protiútoku v 87. skóroval Carlos, super!!! 2-1, jenže pak zase Černý taktak zachránil. Zápas rozhodl Adauto po drzém úniku přes půl hřiště.

1. Slavia

Tak jsme na minimálně na týden první, což už dlouho nepamatuju.

SLAVIA !!!