14.4.03

DERBY sparta - SLAVIA 2-0

Derby

Snad po osmi letech jsem si koupil lístek na Letnou. Vystál jsem si hodinovou frontu v mrazu a větru. V sobotu po obědě jsem natěšený vyrazil na fotbal.

7.4.03

Slavia - Č.Budějovice 6-1

Jaro

Vážně divné jaro. Minulý týden bylo skoro dvacet stupňů nad nulou, ovšem v neděli cestou na Strahov byly sotva tak dva tři. Taky se nás tam sešlo asi jeden a půl tisíce. Kosa byla fakt příšerná.

Střelnice
Takový rozjezd jsem už dlouho nezažil. Ve druhé minutě krásně vystřelil Ruda Skácel, góóóóóól... Další padl až za půl hodiny, opět centroval Ruda, Adauto přepustil Carlosovi a ten se nezmílil. Nutno podoknout, že Budějovice do té doby celkem držely krok. Václavíkovi přitápěly docela solidně. Ten kluk si zaslouží být jednička.
Po přestávce se zase v druhé minutě prozměnu trefil Vachy, po něm Tomáš Došek a Adauto, to byl krásný gól. Následovala podivná branka Budějovic. A zase trefil Adauto. K těm to střeleckým hodům je potřeba ještě připočítat několik zmařených šancí. Doufám, že na Letné tuhle sobotu proměníme všechno!

Ruda, Václavík, Adauto
Tohle jsou hvězdy nedělního zápasu. Ruda má tu levou stranu fakt pod velením. Tam je šéfem on.
Adauto se konečně dostal do základu. Ty jeho kličky a technika míče a to jak se rve o každý jeden, to se všem vážně líbí.
Václavík se snad konečně dostal na post jedničky týmu a já se domnívám, že zaslouženě. Je dobrý nejenom na čáře, ale i tam kde má Černoch slabiny a to je vápno a výborné odkopy.

Martin Muller
To je moje hvězda. Nenápadný a přitom spolehlivý vzadu. Nebojí se ani vystřelit. Prostě jistota zadní řady.

Lukáš Došek
Mr. centrů. :o( Toho kluka jsem zprava viděl dobře nahrát za celou co hraje za Slavii snad jednou.

HRR NA NĚ. V SOBOTU JE ROZDRTÍME!!!