30.7.05

je to anderlecht


dnes zakončili slávisti přípravu prohrou 1-2 s kaiserslauternem, maďarský útočník zřejmě nepřijde, od středy o něm nejsou žádné informace, já jsem vyrazil na dovolenou na šumavu.

včera byl v praze abnormální hic, přes 39 stupňů, já jsem absolovoval promoci své přítelkyně a ve švýcersku proběhlo losování posledního kola kvalifikace na lm, kde nám ořidělili anderlechet brusel, začínáme venku. Mohlo by snad jít o hratelného soupeře...

Uvidíme ode dneška za týden začíná liga, tak jak se naši hoši předvedou...

27.7.05

černoch plus, sowunmi (snad) plus



Slávistický web oznámil, že slavia má zájem angažovat oba dva útočníky, kteří byli ve francii na testech a to jak martina černocha z plzně tak i tomase sowunmiho, nigerijského maďara.

Brankář šeliga máprý ještě dostat šanci.

V jednání je i angažování milana ivany, útočníka ze slovácka a slovenského reprezentanta.

EDIT: martin černoch se stal slavistou, sowunminu nabídli smlouvu a čekají zda se rozhodne.

25.7.05

nový sponzor


fly čsa... končíme s kérfúrem a na rok létáme s czech airlines, jako petr čech...

turné po francii


Ve francii slávisté dvakrát vyhráli a dvakrát remizovali. V pátek čeká losování lm a v sobotu generálka na ligu s kaiserslauternem

22.7.05

Testy & trajninky


Na testy jsou nyní ve francii útočníci černý z plzně a maďaro-kamerunec tomas sowunmi a pak brankář ze slovinska šeliga.

zbončák s gedeonem oslavili třicátiny, halt to jsou mladý kluci.

s adautem se do budoucna nepočítá, s kolouškem také ne...

ruda skácel přišel na hostování do skotských hearts.

12.7.05

petr zábojník plus


Podle iDnes získal jarolím do sestavy dalšího stopera. Z mostu přišel petr zábojník, mladíček, který se dostal do základní sestavy týmu, který letos vykopal první ligu. Na stoperu začal celkem přetlak, je pravděpodobné že latka se posune zpět do zálohy a mohl by přijít ještě jeden útočník.

11.7.05

lyon minus



Sezona 2004/2005 V přípravě zdolali naši fotbalisti tým olympique lyon. Příprava je příprava, ale lyon nastoupil s celkem silnou sestavou a novými posilami.
Tento týden se vypravím pro permice, určitě budu volit jinou část stadionu, pravděpodobně za soupeřovu střídačku.

8.7.05

Je to v pytli

ale předělávat to teď nebudu. Smazal jsem si na jeden klik veškeré soubory na své stránce, počínaje obrázky a konče soupisy sezón... Teď to předělávat nebudu, pokusím se jen zrekonsstruovat, to co mi zbylo na harddisku...