4.11.05

matěj krajčík plus


po dlouhé době byl slávista povolán do běžné reprezentace, a to hned na barážové střetnutí o mistrovství světa. Jde sice o reprezentaci slovenskou, ale potěší to ;)

cska plus


Slavia má za sebou úspěšný vstup do poháru uefa. Na strahově porazila bulhary 4-2. Já mám za sebou kritický večer, jednou mě z nich trefí šlak. Do vedení šli již v 5 minutě, ale v 10. to bylo zase 1-1. když zvýšili na 3-1, nechali si z protiútoku dát kontaktní gól... Naštěstí to dobře dopadlo...

slavia – cska sofia 4:2 (2:1)
kozáčik – krajčík, suchý, latka, hubáček – piták, jarolím (90. kratochvíl), hrdlička, švento – vlček (90. švec), fořt (86. pešír)
5. a 75. fořt, 36. vlček, 56. piták - 10. gargorov, 57. sakaljev

1.11.05

brno minus


Už po milionté v této sezóně si slavia nechala dát gól hned v úvodu a tentokrát to nevyšlo. Poprvé doháněli ztrátu hned v prvním kole na gól z 35.minuty odpověděli až v druhém poločase. Ve 3.kole doháněli ztrátu hned dvoubrankovou z 1. a 4.minuty. V 8.kole otáčeli zápas s mladou boleslaví z 0-1 na 2-1. A konečně i v derby se otáčela ztráta z 0-1. Tentokrát bez krajčíka ale již s pitákem v sestavě nedokázala odpovědět na branku ze 3. minuty a prohrála s beznadějně posledním brnem a odmítla tak třetí místo v tabulce a snížení ztráty na vedoucí liberec. Možná je dobře, že vystřízlivění po euforii z derby přišlo tak brzy a můžeme se soustředit na čtvrtek na cska sofia a nedělní slovácko.

brno – slavia 1:0 (1:0)
kozáčik – švec, suchý, latka, zbončák (90. zábojník) – piták, jarolím, hrdlička, švento – fořt (68. pešír), vlček

3. mezlík