13.5.04

UEFA

Slavia do toho!!!

UEFA

Takže nakonec to dopadlo celkem dobře. Slavia bude hrát předkolo poháru UEFA. Je to v tuhle chvíli nejlepší zpráva, že tenhle ročník není až tak promarněný. Nicméně jsme se do pohárů nedostali díky našim výsledkům, ale díky soupeřům nejnenáviděnějším: Spartě a Baníku.
Hoši děkujem

Oba dva týmy postoupily do finále Českého poháru.
Jsem rád i za sebe. Představa, že trávím každou druhou červencovou sobotu na fotbale, mě příliš nelákala. I když bych se samozřejmě zúčastnil. Nechyběl jsem na žádném domácím soutěžním zápase od sezóny 2000/2001.


Posily

Na slávistickém webu se objevilo vyjádření k možným posilám. Budeme prý vyjednávat o Štajnerovi a Rudovi Skácelovi na hostování. Myslím, že ke Štajnymu bude mít většina radikálních fanoušků odpor. Hraje nyní za Spartu a navíc mu to moc nejde, ale je to hotový hráč. Naopak o Rudu projevila zájem prý i Sparta, nechme se překvapit jak to dopadne. Samozřejmě budou rozhodovat hlavně peníze, a my víme, kdo je má ;)

Patrik Gedeon
Již začal s tréninkem a prý se ještě na konec sezóny připojí k B-týmu. Doufám, že bude v pořádku, je víc než pravděpodobné, že záloha bude nyní stát na něm.

Fořt a Adauto
Již začínají postupně také trénovat s týmem.

Ex-slávisti 2003/2004

Olympique
Štěpán Vachoušek odehrál 9/5 celý zápas proti Monaku, ve kterém Olympique prohrál gólem v 91. minutě 0-1. Ruda Skácel opět nenastoupil (naposledy hrál v polovině dubna). Olympique je po 35.kole na 7.místě.

Rubin
Dostálek i Petrouš odehráli 8/5 celý zápas proti Jaroslavi (1:1). Rubin je po 10.kole na 13.místě.

Žádné komentáře: