19.7.04

Před sezónou

Slavia do toho!!!

Rozpis domácích zápasů
zde
 
Takže jsem zpátky z dovolené a probírám se důležitými událostmi, které přineslo posledních čtrnáct dní směrem ke Slavii.
 
Ruda Skácel
Tento miláček holčičích srdcí a bojovník na levé strany k nám na hostování určitě nepřijde. O to více mne šokovala informace, že se o něj zajímá sparta a nabízí mu velice lukrativní plat. Doufám, že Ruda tomuto pekelnému vábení odolá a odejde na hostování někam jinam, proslýchá se něco bruselském Andrelechtu.
 
Maďaři
Zdá se, že jako přídavek nepřivšímu Tokollimu nepřijde na přestup či na další hostování ani Jozsi.
 
Patrik Gedeon
I když Csaplár počítá jako posilu i vyléčené marody Gedeona, Fořta a Adauta. Zrovna Patrik je zřejmě na odchodu do Ruska za Petroušem a Dostálkem.
 
K tomu se váže další "ruská" informace:
Dynamo Moskva vyhodilo pro špatné výsledky trenéra Hřebíka (po kolikáte už?) a s ním se bude poroučet i trio českých krajánků. Slavii zajímá především Martin Zbončák. V tisku proběhla i spekulace o možném příchodu Martina Haška. Tito dva ex-liberečtí a ex-sparťanští hráči by byli určitě velkými posilami.

Venca Koloušek se mihnul jako divák na jednom z přípravných zápasů. Daří se mu prý dobře a léčba pokračuje taky bez komplikací. Držím palce. 
 
Suma sumárum
Přišli: Miroslav Holeňák (Liberec)Lumír Sedláček (Groclin Grodzisk), z béčka se zřejmě vrátí Hrdlička.
Odešli: Matěj Krajčík (hostování - Viktoria Žižkov), Michal Václavík (Brno), Tomáš Došek (Rapid Vídeň)
 
V jednání: Patrik Gedeon, Jozsi, Jirka Štajner, Martin Zbončák, Martin Hašek
 
Do otevření nového stadionu zbývá ještě 457 dní.

Žádné komentáře: