22.8.04

Olomouc - Slavia

Jak hrajeme zde

V sobotu jsme hráli v Olomouci velmi těžký zápas proti Sigmě. Do vedení jsme se dostali již v osmé minutě zásluhou Carlose Pitáka. Do šancí jsme se dostali ještě několikrát. Velkou šanci neproměnil třeba Fořt. Naneštěstí zápas velmi ovlivnila žlutá karta, kterou dostal Carlos za zakopnutí míče. Krátce po zahájení druhého poločasu dostal totiž druhou a tím pádem byl vyloučen, dohrávali jsme o deseti a Olomouc vycítila velkou šanci na srovnání výsledku. Slávisté se drželi celých třicet minut a K.O. přišlo minutu před koncem. V úplném závěru byl ještě vyloučen Latka. Dostal také druhou žlutou.

Do zápasu jsme nastoupili opět v záloze s Kukou a mladým Švecem. Ten ale musel být střídán
již v první poločase po likvidačním faulu. Do pole nastoupil Stibůrek, posila z B-týmu. Po vyloučení Pitáka byl takticky vystřídán Fořt Kalivodou a před koncem střídal Chleboun
Adauta.

Myslím, že je obrovská škoda, že Slavia má v současné době tak nezkušený tým a zkušení
hráči, kteří mají podržet se nechají vyloučit. Líbilo se mi, že slávisté hráli tvrdě a neuhýbali ze soubojů. Csaplár se vyjádřil velmi kriticky k rozhodčímu, který nepouštěl do hry Adauta a zkritizoval Kalivodův přístup před vítězným gólem: "Místo aby dohrál míč do rohu, nechal odehrát soupeře a pak se pomalým klusem vrací k vlastní bráně"

Ve čtvrtek nás čeká další venkovní zápas v Tbilisi, doufám, že do té doby bude fit někdo z
trojice Hrdlička, Gedeon nebo Holeňák.


Nový stadion za 423 dnů

Žádné komentáře: