1.11.04

Csaplár na odpis?

Sezona 2004

Zápas s Teplicemi jsme zaslouženě prohráli. Po tragickém výkonu který slávisté předvedli, je prohra 1-0 ještě celkem lichotivá.

Prvních dvacet minut byla celkem lichotivá snaha napadat soupeře hned na jeho polovině. Ovšem koncovka nevycházela. Potom nás Teplice dostaly pod tlak a srovnání našich hráčů se soupeřem nebylo vůbec lichotivé. Slávisté si v podstatě nepřihráli a skoro každá střela šla mimo bránu. Teplice do poločasu rozehrávali 9! rohů! A jasnou gólovou šanci tentokrát spálil Fořt. Před koncem půle špatně bránil Latka a dostali jsme gól.

Druhý poločas byl ještě horší, nepomohlo ani posílení útoku Adautem, ani posílení zálohy Sedláčkem. Zahrávali jsme dvě standardní sitace, pokaždé skončili ve zdi. A nepomohlo ani vyloučení domácího tragéda Rady.

Je tady ještě pro nás nějaká pomoc? Myslím že Csaplárův konec je neodvratný. Otázka je kdo na jeho místo? Je vidět, že nám nejvíce chybí šílený motivátor typu Straky. Loni touto dobou byl na odpis Bevánek, ale je vidět příchod počítačového teoretika Csapiho nepřinesl to hlavní: výsledky.

Ale je na trhu trenér, který by SLAVII vrátil tam kam patří?

Žádné komentáře: