13.11.04

HAT-TRICK

Sezona 2004

Co se s tou Slavií stalo? Po mizerných výkonech přišlo probuzení. Slávisti přejeli ubohou Příbram 5-1.

Na promrzlý Strahov přišlo zatím nejméně diváků v této sezóně. Velkou roli hrálo počasí, pak stávající výkony a řekl bych i situace ve fotbale jako takovém.

V sestavě došlo ke změnám opět ve všech třech řadách. Hráli jsme na dva útočníky, k Vlčkovi se vrátil Adauto. Do zálohy se posunul Latka a doplnil Sedláčka, Pitáka a Gedeona. A do obrany se stáhnul místo Rychlíka Zbončák.

Skóre otevřel už v 8. minutě Latka, pak zavěsil Adauto a nakonec Vlček. Po třiceti minutách jsme vedli 3-0!!! Ale hlavně jsme měli i další šance, dařila se kombinace. Těsně před poločasem při ojedinělém útoku soupeře zranili příbramští vážně Lukáše

Doška a když ten se pak nestihl vrátit, dostali jsme gól.

Vystřídal ho Švec, velká naděje našeho fotbalu. Kluk který se nebojí míče, vyhrává hlavičkové souboje a umí i přihrát. Jediné co mu chybí jsou zkušenosti.

Pak začal zápas Standy Vlčka. V padesáté minutě dal svůj druhý gól a nakonec zakončil HAT-TRICKEM. Když v 75. střídal dostalu se mu zaslouženého standing-ovation. Za své góly však může děkovat Carlosovi Pitákovi. Ty přihrávky prostě nešlo nezužitkovat.

Poslední hat-trick na Strahově vsítil Venca Koloušek a bylo právě do sítě Příbrami. Že by nová tradice?

Jedinou černou kaňkou je možné zranění Lukáše Doška.

Žádné komentáře: