7.11.04

Nudná, přenudná Slavia

Sezona 2004

Nudná, přenudná Slavia

Do Budějovic jsme zajížděli pro vítězství. Všichni ho očekávali, ovšem do zápasu jsme vstoupili podobně bezkrevnou hrou jako proti Teplicím.

Budějovicím se také nedaří dávat góly, dal se tak očekávat nudný zápas. Všechny akce končily před šestnáckou. Slávisté stereotypně nakopávali míče dopředu a kazili zakončení.

Csapi tento výkon podrthl tím, že postavil jediného útočníka, Standu Vlčka. Za ním hrál Martin Latka, který si tak již v této sezóně vyzkoušel všechny posty, od obránce, přes záložníka až k útočníkovi. Do zálohy se vrátil Sedláček.

Góly začaly padat až vystřídání Vlčka za Adauta. První gól dorazil po krásném přímém kopu Lumiho Sedláčka asi 75. minutě. Ten se mohl stát hrdinou dne, když šel společně s Gedym sám na brankáře. Nepochopitelně však napálil přímo gólmana a Gedy se jen chytil za hlavu.

Další velký kiks vyrobil Rychlík, když namazal před Černochem přímo budějovickému útočníkovi. Naštěstí tam byl ještě Bejbl.

Druhý gól jsme vsítili těsně před koncem, opět po přímém kopu Sedláčka. Ten ho zahrál na Latku, který z první přihríl Carlosovi a ten nezaváhal.

Ovšem do dvou minut Budějovice snížily, a já se jen modlil aby už byl konec.

"Výborně" se předvedli taky naši hools, kteří vydrželi celý druhý poločas skandovaně urážet Poborského. Ten se přišel na zápas taky podívat. Koneckonců, patří mu asi osmina budějovického Dynama.

No co, aspoň se o našich chuligánech zase bude mluvit. Jestliže je Slavia nudná, o nich se to rozhodně řící nedá.

Slavia do toho!

Žádné komentáře: