26.1.05

Jedeme dál

Sezona 2004

Radek Černý odchází na rok a půl na hostování do Tottenhamu. Určitě zaslouženě. Pro Slavii toho udělal za ty roky dost a jistě ještě po návratu udělá. Jedničkou v bráně se tak jistě stane Matúš, který před více než rokem na čas Černocha nahradil a jistě nezklamal. Otázka je, kdo bude dělat dvojku. Mladý Samoel z Liberce, kterému ještě není ano osmnáct asi těžko. J. Skácel odešel do Brazílie a Slavík jistě není taková jistota.

Účinkování v Tipsport cupu skončilo neslavně. Po vítězství nad Blšany a debaklu s Viktorkou, jsme dnes remizovali s Kladnem a skončili ve skupině třetí. Budeme tedy hrát o páté místo. A zřejmě s Bohemkou.

Vladimír Leška byl on-line na Slavia.cz

Bruckner nominoval na přátelský zápas se Slovinskem, opět ignoroval nejlepšího slávistu Carlose Pitáka a chce na jeho místě zkoušet jakéhosi Sionka.

Další z Brucknerových poskoků, slávista Beránek, trenér, který nedokázal postoupit do Champ league, zažádal tzv. výkon rozkodnutí. Dokud mu tedy nevyplátí SK Slavia dva a půl milionu korun za jeho nedobře odvedenou práci, bude mít zastavené přestupy.

Žádné komentáře: