3.5.05

teplice 2-0

Sezona 2004/2005

Slavia utrpěla vítězství 2-0. Již před zápasem bylo jasné, že nenastoupí sedláček a otazník se vznášel na pitákem. Ten se nakonec objevil s manželkou jen na tribuně a pravděpodobně se ukáže až proti budějovicím. Jarolím zamával s rozestavením a postavil do základu kolouška. Sestava pro první poločas vyběhla místo obvyklého 4-4-2 jako 3-4-koloušek-2. V základní sestavě se objevil i rychlík, asi nejslabší muž prvního poločasu a byl oprávněně vystřídán lukášem doškem. Do vedení jsme se dostali v 45. minutě po ose koloušek-zbončák-fořt. Do druhé půle se vrátila obvyklé rozestavení 4-4-2 a po vystřídání kolouška se do hry zapojil hrdlička. Nutno říct, že hra byla velmi vyrovnaná a teplice strašili ze standardních situací, naštěstí štěstí stálo při kozáčikovi a spoustu toho vychytal. Asi jeho nejlepší zápas... Pár minutek před koncem zachytil fořt špatnou přihrávku a relativně snadno skóroval.

ve středu nás čeká brno a cokoliv jiného než výhra nás od ligy mistrů odsouvá. Vloni jsme s brnem štastně plichtili 2-2, když tom došek srovnával v asi šesté minutě nastavení. tenkrát nás proháněl hlavně pacanda, který dnes ve spartě hlavně střídá, a pár šancí spálil i mercedes švancara... Doufejme, že se sestava oživí o sedláčka a že vyhrajeme potřetí v řadě...

Radek černý si konečně odbyl premiéru v premier league. V zápase proti aston ville střídal zraněného robinsona a v pohodě dochytal vítězství 5-1 bez vážnějšího zásahu.

Žádné komentáře: