23.6.05

Venca Koloušek minus?

Sezona 2004/2005

Dějou se to věci. Poté co dal k arbitráži slavia štěpán vachoušek (viz včerejší příspěvek), ozval se i venca koloušek. Co tím ovšem chtěl docílit bylo ve hvězdách. Snad nechce potopit vlastní klub pozastavením přestupů? Včera dopoledne to vypadalo jako nedorozumění, a že prý návrh stáhne. Ovšem odpoledne přišel šok! venca byl s okamžitou platností odvolán ze soustředění v krkonoší, za v podstatě hysterický výrok: "Je to pro mě velice nepříjemné a ponižující" na adresu trenéra jarolíma, který se vyjádřil ve smyslu, že pochybuje o vaškově výkonnosti z důvodů opakujících se chemoterapických zákroků.

Naneštěstí se projevila nešťasná kolouškova povaha, který hned běžel žalovat a zároveň i tvrdá ruka jarolímova, který jasně ukázal, že se s hráči prostě bratříčkovat jako csapi nebude.

Jako údajné řešení se jeví přestup kolouška do paniosu atény, který má trénovat právě csaplár. Otázkou je, jakou cenu má hráč, který v podstatě může skončit ze dne na den. Moc to asi nebude...

Z kolouška se tak stává asi nejdražší hráč, který za nás kdy hrál, v přepočtu na odehrané zápasy. jestliže jeho přestup přišel či přijde cca na 28 miliónů a nebudu počítat zápasy odehrané po jeho zázračném vyléčení, odehrál 12 zápasů. To je přes 2,3 miliónu za zápas. A to je docela dost, ne?

Žádné komentáře: