30.8.04

Před Brnem...

Sezona 2004

Csaplár přišel vyhrávat a podle jeho slov ho někteří hráči svým přístupem v Tbilisi natolik zklamali, že budou muset ze Slavie odejít. Já osobně sázím na Kalivodu, který Csapiho již několikrát namíchnul.

Další kapitolou jsou posily: do Slavie konečně přichází slibované posily z Dinama Moskva, přestupuje jak Martin Zbončák tak Standa Vlček. Další z posil Jirka Rychlík z Příbrami bude prý již dnes připraven nastoupit. Zřejmě tedy nahradí Lumíra v záloze ten se přesune místo Kratochvíla do obrany. Nastane tedy varianta kdy bude na střídání připraven asi Kuka. V záloze nastoupí již Gedeon a na střídání má být připraven také Holeňák. Na marodce tedy zůstává kromě dlouhodobě zraněného Vency Kolouška již jen Hrdlička.

V základní sestavě určitě nastoupí Černý, v obraně ještě určitě Bejbl, L.Došek a Latka, zřejmě se Sedláčkem, do zálohy Gedeon, Piták, Švec a Rychlík a v útoku Adauto s Kukou nebo s Fořtem (podle toho jak hrál v Tbilisi).

Pro mě dál zůstává otázka co s Lukešem? Největší přestupové zklamání poslední doby (od Švancary). Tahle bývalá hvězda Baníku se u nás prostě nechytá a Csapi ho nevyužívá ani na střídání. Místo něj staví do zálohy mladého Švece nebo útočníka Kuku a na střídání posílá Kalivodu nebo Chlebouna. Je tady tedy Martin Lukeš na odpis?

Ještě k dnešnímu zápasu. Největší oporou Brna je nyní náš bývalý brankář Michal Václavík a do útoku se staví ono "zklamání" Petr Švancara (dle svých slov Mercedes, který slávisté nechali stát v garáži). Brno má po třech kolech dvět bodů a útočí na čelo tabulky.
Čeká nás dnes večer další horor nebo konečně zápas ve kterém ukážeme kam Slavia patří?

Slavia do toho!!!



Žádné komentáře: