31.8.04

Slavia - Brno

Sezona 2004

Slavia - Brno 3-0

Včera večer jsem nevyšel z úžasu, takhle dobře jsem Slavii neviděl zahrát již pěkně dlouhou dobu. Slávisti vlítli na Brno pěkně zostra a bylo škoda, že poločas skončil jen 2-0. V základní sestavě nastoupili Gedy a Rychlík a na hře to bylo hodně poznat. Zmizela taková ta nejistota v obraně a v rozehrávce zálohy.

Poločas 2-0

Dalším kdo mě hodně překvapil a potěšil byl Luky Došek, nejenže se mu dařilo centrovat, ale nahrával i přesně a navíc i z voleje! Na jistotě nabývá i Míša Švec, oko potěšilo hlavně jeho bojovnost, kterou napravoval i některé své kiksy.

Možná se na hře týmu projevila i myšlenka na zvyšující se konkurenci. Koho by těšila myšlenka, že na letišti v Moskvě čekají borci, kteří vás můžou vysvléct z dresu...

Na Strahov nepřišlo příliš mnoho diváků, asi 3.000, i když čas výkopu byl ve 20.00 a počasí bylo na fotbal jako dělané. Okolo 17 stupňů, navíc odpoledne sprchlo.

Oba dva kotle (slávistický i brněnský) předvedli po přestávce pěkná chorea se svícemi a dýmovnicemi.

Enic - We care about Slavia

Slavia - choreo

Slavia - choreo

Brno - choreo


Podle nominace k zápasu začíná být zřejmé, kdo Slavii opustí: Kalivoda, Kratochvíl a Lukeš. Kalič se přišel na zápas podívat již jen jako divák, také jsem potkal Tomáše Hrdličku. Ten, společně s dalším zraněným Mírou Holeňákem budou mít zřejmě nyní již problémy vybojovat základní sestavu.

Výhled do základní sestavy příštích kol: Černý - (Rychlík, Sedláček, Zbončák), Latka, (Bejbl, Holeňák), L. Došek - (Rychlík, Sedláček, Zbončák), (Švec, Bejbl), Gedeon, (Piták, Vlček) - (Adauto, Kuka, Fořt, Vlček). Hodně napoví přípravný zápas příští týden.

Slavia - Brno 3:0

Slavia do toho!

Nový stadion již za 414 dnů.

PS. Ruda Skácel byl povolán znovu do repre, kdy se tam objeví Gedeon?

Žádné komentáře: