28.5.05

Hotovo!

Sezona 2004/2005

Do ostravy jsme jeli s vidinou toho, že slaávisti mají vše ve svých rukách, na záda jim dýchaly teplice, které hostila sparta a olomouc, kam přijeli drnovice. teplice začali na spartě velkolepě, již asi po dvaceti minutách vedly 2-0, ani olomouc po krátkém zaváhání nenechala nic náhodě a držela skóre 2-1 ve svůj prospěch. V horkém dni na bazalech se hráči snažili ale efekt to dlouho nepřinášelo, nakonec se odhodla carlos k samostatné akci a standa vlček patičkou tečoval míč do branky. Druhý poločas byl v režii baníku, slávisti se dostali pod zdrcující tlak a vypadalo to, že opět nedokážou udržet míč. Naštěstí střídající fořt přiťukl míč znovu vlčkovi a ten po sólové akci zvýšil na konečných 2-0. V základní sestavě se objevil naposledy pavel kuka, vrátil se michal švec a další dorostenec marek suchý, holeňák i zbončák jsou stále zranění.
Nyní nám již začala doba, kdy můžeme spekulovat jakého soupeře do kvalifikace o lm dostaneme a kdo z hráčů odejde a kdo přijde.
Jako první na řadě je boj o nasazení do lm, kde o dvě místa bojují ještě asi čtyři pět klubů včetně slavie. Španělsko dvě místa, turecko a portugalsko jedno místo.

Žádné komentáře: